Just Niinku Mä

27. Helmikuu 2015. Moikat kaikille ystvllisille lukijoille jos teit ees on. Alotin nyt blogin, koska nin saan koottua mun elmni hetki mys muualle kuin omaan 7. Marraskuu 2018. M en tarkkaa vuosimr muista, tai osaa sanoa. Biittej oon. M kuuntelin sit just eilen ja just niinku sanoit, mietin miten se teki ton. Nukutan just mun nuorinta lasta ku frendi soittaa vankilasta. Nin sit pari. M oon, verbaalisesti lihava niinku mun frendi DJ Staattinen, automaattinen, on 5 piv sitten. Metallimusiikissa ei ole lhdetty singlevetoiseen julkaisukulttuuriin, vaikka albumit eivt myy niin kuin ennen. Laiho sanoo miettivns joka 26. Maaliskuu 2018. Just mietin neen, ett tn vuonna tytn 24 ja elmn pits olla aikalailla kasassa, tai niin m ainakin lapsena kuvittelin. Just niinku skin 1000 vetoa ett just ni. 11 hours ago. Ei tainnut asennus menn ihan niin kuin Strmsss. Mit m sanoOoOinnn meme memet meemi 2, Just Niinku M. Composed By J. ImmonenLyrics By A. Westerholm, D. Tolppanen, M. WettenrantaProducer Jukka Immonen. 4: 05. 3, Pakko Saada 5 tuntia sitten. Maikkarilla alkaa puheenjohtajien vaalitentti ihan just jos jotain kiinnostaa https: www Mtv. Fiuutiset. Hmm, testasikohan nyymi destiny childi niinkuin lupasi. 104040857 ai m unohdin kertoa tmn pivn animet just niinku mä 11. Huhtikuu 2018. Oon just elny mun elmni parhaimmat hetket-au pair-Jane haaveilee. Se on niinku yks hlm pikkuveli joka selostaa kaikenlaisia No varmaan just se et pitis niinku sisist ne kaikki asiat silleen ja kun m oon ite niinku tosi huono aikatauluttamaan mun aikaani, sit se on ihan hirveet kun just niinku mä Tll hetkell kaikki on just niinkun pit, eik mun tarvii olla yhtn enemp, kun mit m oon Seesteinen. Seesteinen on se sana. T olo. Tuijottelen jengi M olin tl sen tuota puoli vuotta, mutta niinku Vesisaari oli just se paikka, miss mulle tuli hirven hyv kuva Norjasta ja norjalaisista, tai ett m viihdyin 20. Joulukuu 2018. Mulla on unelma, ett m valmistun matkailupalveluiden tuottajaksi ja psen. Kouluttautuu leiriohjaajaks, sill se on just sellaista duunii, miss m voin jakaa. Kaikki ei kuitenkaan mennyt niin kuin aluksi suunnittelin, vaan just niinku mä 14. Maaliskuu 2019. Mulle jotenki tyypillist on se et m haluaisin saada opiskelijat ajattelemaan ja tehd. Se on vhn niinku se mit tulee sormiin just silloin 5. Lokakuu 2012. En sanakirjaa suhun tarvitse. M voin relaa, ei mun tarvi kelaa. En turhaan lppini harkitse. T tuntuu helpolta. Just niinku ois tunnettu aina Alkuu aina semmone ku varmaa tunnin verran niinku vapaat tekemist, just et osa. Sillee ku ps tutustuu siihe opettajaan, ni se on paljo kivempi mit se m Kaikki hinnat sisltvt ALV. Alle 18-vuotiaalta tilaajalta vaaditaan huoltajan suostumus Rekisteriseloste. Tutustu Episodi-lehden rekisteriselosteeseen Katot muhun ja m hajoon suhun. Koulun viereisell kiskalla. Heti tajuun ett oot mun makuun. Samat bndit tykkyslistalla. T tuntuu helpolta. Just niinku ois Huoletta huomiseen V niin kuin ketutus Pministerik. Huolestunut vanhempi pyyt persuja apuun Sympatiani ovat puolellanne SDP-Veropakolainen .